14 November 2013

LOST ANGEL - KISAH PERTEMUAN 2 INSAN YANG BERNAMA GAY

Hi semua para pengunjung Gay Guys Everywhere. Erm, Gibb masih lagi dalam kemurungan akibat diri ini tak dimaafi oleh si dia. Nasib badan. Apakan daya, aku tidak mampu berbuat apa-apa. Now pun Gibb banyak habiskan masa dengan main game je. Kawan-kawan semua busy kerja, tinggallah Gibb sorang-sorang terkontang-kanting.
Btw, before update entry ni, Gibb terjumpa satu filem pendek mengenai kisah cinta PLU. Filem pendek ni agak baru, dilancarkan di laman sesawang Youtube pada 1 Oktober 2013. Kisah cinta yang tak disangka-sangka antara seorang tourist dari Belanda dengan seorang moneyboy Latino. Kisah ni ending die sure buat korang tersenyum walaupun korang baru lepas broke up or tengah lonely. Enjoy.

Mikael and Carlitos in Lost Angel
Lost Angel (2013)