15 October 2014

1 YEAR ANNIVERSARY


Wah! Sedar tak sedar hari ni, bertarikh 15 Oktober 2014, maka genaplah blog aku ni berumur 1 tahun! Happy anniversary GGE!

Thank you for your support! Love you.
I must said that this is my first time sticking with the same blog for at least 1 year. Sebelum ni aku dah menulis dalam 4 blog yang berbeza dan semuanya kelihatan hambar je. Naharom. Tak sangka plak bile aku menulis topik pasal kehidupan gay aku, manusia mula memberi perhatian nak baca.

Walaupun susah nak menyembunyikan identiti sebenar ini dan aku tahu someday somehow ia pasti terbongkar jua, namun aku harap korang dapat kenal aku daripada penulisan aku. Aku jugak nak berterima kasih pada para pembaca mahupun blog walker yang sudi singgah menjamu entri-entri yang terhidang di dalam blog ni.

Kepada blogger-blogger lain yang memberi sokongan, terima kasih aku ucapkan. Tanpa korang aku mati kutu sebab aku tak boleh nak curi idea penulisan korang. Hahahaha!

Buat pembaca yang mengikuti manuskrip Budak Gerai, aku nak mohon maaf sebab aku terpaksa menghentikan penulisan sebab cerita tu dah melalut (tipu je), aku minta maaf sesangat.

Buat haters yang cakap aku ni poyo tak reti menulis dalam English, itu bukan masalah aku.

Dan bersempena hari ini, aku menghadiahkan diri aku dengan sebuah antologi bertajuk Bogel Menuju Tuhan karya Zahiril Adzim. Aku saje je beli sebab aku memang minat gila lakonan Zahiril. Since kemunculannya dalam siri Kami, aku dah fall in love dengan bakat die. Walaupun die ni tak super hensem, tapi bagi aku die superb!

Antologi nukilan Zahiril Adzim.

Paling best sebab dapat self autograph die. Basah lagi dakwat pen tu.

Aku dapat cek ni Isnin lepas, agak-agaknya nak buat ape eh?

(Post script: Sape yang nak bagi cadangan, soalan, mahupun ketidakpuashatian, boleh la klik slot "Ask Gibb" yang terletak kat header or leh je terus klik kat sini >>>ASK GIBB<<<. Sekian.)

17 comments:

  1. Replies
    1. tak kot, phone yang sekarang ni okay lg la....

      Delete
  2. Tahniah gibb... Semoga success selalu... Alaaa cepat laaa smbg blk cerita budak gerai 2... Huhuhuuu... Will always supporting u gibb... Hugs... Muah2... (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq... saya doakan anda juga sentiasa berjaya dalam apa yang anda lakukan.... tq for ur support...

      Delete
  3. Congratulation abg gibb... Suka baca penulisan gibb ttg hal2 kehidupan...tp utk novel...kena improved lg...a bit boring...hihi jgn maree

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tahu tak asal novel tu boring? sbb aku kurangnye idea penulisan kreatif... aku ni tak suke membaca, so kadang2 ayat tu terbatas sebab x tahu nak huraikan...

      Delete
  4. congrate bro...btw zahiril tu hensem ape...tahi lalat kat bawah bibir tu yang mahal... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau taste gak ke kat die? sep sikit!

      Delete
  5. Yeay.. 1 year...keep on writing dear.. practice makes perfect...

    ReplyDelete
  6. Happy 1 year anniversary !
    Tahniah !
    Keep on writing. Suka baca blog kau. Tak macam blog aku yang masih hambar jugak lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq,...
      tak baik cakap mcm tu la, blog kau best la...
      i must give credit to u sebab gune background gelap sebab aku kurang sikit nak baca blog yg berlatarbelakangkan warna cerah....

      Delete
  7. happy birthday to you...mmuahh..

    ReplyDelete