20 October 2014

AKU DAN KARAOKE


Kalau korang pernah baca entry aku yg bertajuk #20FACTSABOUTME, sure korang dah tahu yang aku ni kurang gemar berkaraoke. Namun, aku amat suke menyanyi sorang-sorang dalam bilik. Feeling gile.

So, aku buat keputusan yang kali ni aku nak bagi korang peluang mendengar sendiri nyanyian aku yang agak hambar. Di bawah ini desertakan sebuah audio berbentuk video yang aku rakam sendiri around 3:00 am. Time tu aku ade trouble sleeping.

Lagu bertajuk Safe and Sound originally dinyanyikan oleh Taylor Swift featuring The Civil Wars untuk soundtrack filem The Hunger Games (which is aku tak pernah tengok pun cerita tu). So, please enjoy this poor karaoke version of mine.

 

So, ape pendapat korang? Teruk kan? Rasa macam nak dengar lagi tak? Boleh tido malam tak lepas ni?

22 comments:

  1. Hmmmm, CB bg 10 bintang dari 100. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. akur dengan keputusan itu... tersingkir...

      Delete
  2. suka dgr suara ko..haha..walaupon xsehebat penyanyi but still sedap didengar bg aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aww... so sweet.. terharu..
      nak versi mp3 x? nanti i send kat email... huhuhuhu

      Delete
    2. bleh gak..pe email ko?

      Delete
  3. sedap juga sore komee, aku dah copy dah pun, soriii

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde hal la shahir, hope u boleh tido nyenyak..

      Delete
  4. awakkkkk....kita nak awakkk dodoikan kita masa tido... *kenyit2 mata*

    ReplyDelete
  5. Awakkkkkk.... kita pn nak awak dodoikan kita masa tido...* kemut2 montot* hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jugak, nanti i nyanyikan lagu korea kay...

      Delete
    2. Awakkkkk... klu nyanyi lagu dangdut boleh?
      *baru boleh my shake booty*haha

      Delete
    3. Seriously suara awakkkkk manja sangat hehehe..
      awakkkkk tahu tak lepas saya dgr lagu yg awakkkkk nyani ni saya terus gi download lagi ni awakkkkk hehe..
      kindaichi kid, saya pn baca vlog awakkkk jg...

      Delete
    4. seriously? hahahah.. so sweet...

      Delete
  6. Alolololo....
    Comelnye sore awak.. :3

    ReplyDelete
  7. *tekan buzzer lalu kerusi berputar ke belakang style The Voice !*
    HAHA suara kau sedap arr gib !
    Ada talent ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. i never watched the voice, but thanks...
      actually suara aku average je... maybe lepas ni nak update lagu lain pula....

      Delete