15 October 2013

HIDUPKU SEORANG PLU

Hi everyone! Selamat datang ke blog Gibb. Blog ni Gibb bagi name die "Gay Guys Everywhere". Gibb saje je buat blog ni sebab bosan or maybe boleh share something dengan korang pasal kehidupan dan pengalaman Gibb. Ye, Gibb ni berorientasi gay. Gibb memang minat pada insan yang bernama lelaki. Gibb pun kurang pasti ape yang Gibb cari sebenarnye dalam hubungan sejenis ni.

Kasih terjalin di dalam hubungan terlarang
Kasih terjalin di dalam hubungan terlarang
Kat blog ni kalo bleh Gibb nak share banyak perkara tentang hubungan sejenis. Gibb suke jugak share dan dengar masalah-masalah dalam perhubungan PLU ni. So kalau korang nak share masalah or pendapat, boleh la klik #ASKGIBB. Sharing is caring.

4 comments:

  1. Mama dah hadir..
    but x letak pun blog mama kat blog tangkap muat

    ReplyDelete
  2. Ok mama, dah follow blog mama, nak letak lo Ni.....

    ReplyDelete
  3. hi,

    A new reader, came from shark... love your writings. That Budak Gerai is fabulous. Hope to read more from you.

    ReplyDelete