10 December 2013

TANPA PORNO, BOLEHKAH ANDA HIDUP?

Hello sume para pembaca! Rasanye dah sebulan lebih Gibb tak update blog ni. Gibb busy sikit, maklumlah dah akhir tahun kan. Nak siapkan itu, nak siapkan ini.

Ok lah, kembali ke topic asal kita. "Bolehkah anda hidup tanpa porno?"

Pada pandangan Gibb, memang tak boleh la. Porno ni memang dah terlekat kat kepala seorang individu yang bernama gay. Kalau korang tak percaya, gay yang solat 5 waktu pon still tengok porno sebab tak nak terjerumus dengan gejala sex luar tabii. Gibb bukan nak kata mereka ni golongan yang teruk, tapi Gibb sangat respect golongan gay yang masih mempunyai didikan agama yang cukup untuk membimbing mereka supaya terhindar dengan perkara-perkara maksiat. tal mengapalah, anggap je tu mcm antidote untuk kesangapan korang.

Bagi diri Gibb sendiri, Gibb pon bukanlah penonton porna yang tegar. Tapi bile dah sangap sangat, berderu-deru darah kat pembuluh zakar ni suruh tengok aksi-aksi lucah yang menjanjikan air mani sebagai pemuas nafsu. Lepas air tu dah keluar, takde la nak tengok lagi. Shutdown terus laptop tu.


Tapi sebenarnye kepuasan menyaksikan porno ni hanyalah sementara. Bagi Gibb, tidak salah kalau kita menggunakan porno ini ke jalan yang betul. Tapi kurang-kurangkan lah. Gibb tau kadang-kadang korang sangap jantan sampai tak boleh nak kawal nafsu berahi tu, Gibb pon hadapi perkara yang sama.

Bila dah rasa berahi tu, gunakan media social yang ada untuk berkenalan dengan manusia-manusia baru, jangan tau nak ajak sex je. Tidak salah untuk kita sebagai PLU berkongsi pendapat dan bertukar-tukar pandangan mahupun hobi sesame sendiri. Mana tau kalau bertuah, dapat jumpe jejaka idaman ke. Paling tidak pon dapat buat kawan baik yang boleh share masalah sesame sendiri.

Semperna dengan terbitnya entry ini, Gibb telah remove semua bentuk video porno dalam blog Gibb dan nak jadikan blog ni porn free 90%. Hope misi ni berjaya dan berharap dapat mencipta blog yang lebih berkualiti dan boleh dikongsi untuk semua golongan PLU.

4 comments:

  1. aku hari2 tengok porn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, ok gak tu..
      aku tgk time tersangat horny je..

      Delete
  2. Mengurangkan kekerapan menonton av.
    Kalau difikir balik, tiada faedah pun sebenarnya.

    ReplyDelete