13 May 2014

ARIL WAS FOUND!

Hi semua! Gibb ade berita gembira nak share! Gibb dah jumpa Aril balik! Bersyukur sangat. Dalam pukul 3:30pagi, bertarikh 13 Mei 2014, time Gibb check e-mail, terdetik plak nak cari Aril kat PR. So Gibb enter la username die yang lama. Sekali appear pulak. Lantas Gibb pun terus send message ringkas untuk confirmation.

Eh, it's Aril? Could it be?
Hampir pukul 7:00pagi, Aril pon reply and told me that he's the one. Gembira gila hati Gibb. I know Tuhan pinjamkan sekejap je perhubungan aku dengan dia, tapi aku masih bersyukur dengan apa yang dikurniakan oleh-Nya padaku.

Kepada Aril, Gibb tahu kau mesti kecewa sebab Gibb buat entry ni. Maafkan Gibb, I can't help it. I hope perhubungan kita ni mampu berkekalan walaupun sebagai sahabat.

Tetiba Gibb rasa macam nak share video PlanetRomeo App ni. Agak kreatif sebenarnya. Enjoy. Assalamualaikum.

 
PlanetRomeo App.

No comments:

Post a Comment