15 January 2015

COME CLEAN

Argh!!! Susahnya nak reveal diri aku yang sebenar! Tapi nak tak nak, at the end of the day, orang akan tahu jugak.


Now aku tengah dalam proses nak get to know seorang jejaka malang ni yang terribly suka kat aku. In an akward way, we really find a connection between us. WEIRD.

Sekarang ni pun aku macam dah suke kat die. The problem is, die still tak tahu rupa sebenar aku. Inilah masalahnya bercinta kat internet, hati kita buta dengan madah perasa madu. Seriously aku rasa bersalah sangat sebab aku masih rahsiakan identiti aku.

Lepas berfikir panjang, aku rasa aku patut bagi tahu siapa diri aku yang sebenar. Aku dah tak kisah if die dapat terima aku atau tidak. Kalau die dapat terima, bagus la. Tapi kalau die tak dapat terima, kemungkinan kecil aku akan shut down blog ni (kemungkinan la).

Sebab kalau orang dah tahu siapa aku, tak thrill la. Tak best la kalau orang dah tahu identiti sebenar Gossip Girl (tetibe).

Okay lah, "Gossip Girl" nak pegi confront siapa diri die yang sebenar kat lelaki tu. Wish me luck kay. XOXO.

(Post Script: Actually, sebelum aku nak mengaku kat die siapa diri aku yang sebanarnye, aku sempat text die dulu dan cakap "I nak tulis kat blog dulu. Hahahaha". Mencari publisiti murahan sangat aku ni,)

10 comments:

  1. It's gonna be tough for you, I guess. By the way, I pray everything will be okay. :p Good Luck !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq cik Nu'maN. Actually i still have a little bit room to be nervous. I just rolling the dice, and hope everything will be fine.

      Delete
  2. All the best Gibb !
    Good luck !
    But please ! Dont shut down this blog !

    ReplyDelete
  3. Oooo..ni rupanya orangnya..baru tahu..kekeke
    aku faham susah nak dedahkan identiti..lagi cepat kau reveal lagi bagus..takut melarat,susah nanti.
    Yakin diri..kau boleh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. you know u love me...

      xoxo, gossip girl

      Delete
  4. kalau tutup budak gerai bagaimana, adakah akan digantikan dengan jejaka restoren? (merapekkk)

    ReplyDelete
  5. Awak! Good luck. Nanti jangan lupa share kat blog apa yang terjadi k.

    ReplyDelete