25 July 2016

BAJU-T POKÉMON GO BUATAN ANAK MALAYA

Salam sayang dan rindu pada semua pembaca blog Gibb. Di sini Gibb bukan hendak bercerita tentang diri Gibb, tapi Gibb hanya ingin mempromosikan baju-T Pokémon Go buatan anak-anak tempatan.

Seperti yang telah kita sedia maklum, permainan Pokémon Go ni masih belum boleh dimuat turun secara sah di Malaysia. Namun generasi Y dah teruja gila dengan permainan ini, tidak kurang jugak kepada adik-adik generasi milenia yang teruja lebih (walaupun sebenarnya kebanyakan daripada mereka tak kenal pun apa itu Pokémon).




Kalau kamu semua bijak macam Gibb, sudah semestinya kamu sudah menggunakan hack-hack supaya kamu dapat bermain dengan hanya duduk mengangkang tanpa perlu berjalan dan membahayakan diri sendiri di luar rumah. Walaupun negara kita masih belum boleh bermain dengan Pokémon Go, apa kata kalian intai-intai baju-T di bawah ini untuk menaikan mood Pokémon Go kalian.













Exclusively design by POKEPROJECT.MY

This limited Pokemon Go team jersey shirts are now available for pre-order

We used high-quality materials - MICROFIBER PK with SILKSCREEN & CMYK printing which is suitable for your Pokemon Go hunting and outdoor activities!

▪ Design available: Team Valor, Team Mystic & Team Instinct
▪ Only white color available
▪ Sizes: XS, S, M, L, XL
▪ Price: RM45 (PROMO PRICE)

Standard Poslaju Malaysia courier postage fees:
▪ Peninsular Malaysia: RM6
▪ Sabah & Sarawak: RM10
▪ Meet up available for KL & Putrajaya buyers


(Discriptions dekat atas ini sah-sah aku copy paste je, hahahaha!)

Info tentang saiz ada di bawah:


Dan kalau kamu semua merupakan pengguna iPhone 5/5S/SE/6, kamu juga mungkin berminat untuk mendapatkan cases di bawah ini dengan harga RM40++ setiap satu.




Untuk membuat tempahan, kalian bolehlah segera berhubung dengan mereka secara Whatapps di talian:
  • +6017-9017020 (Syahir Shams)
  • +6013-4542526 (Adi Aswad)
Ataupun boleh menziarah Instagram mereka di POKEPROJECT.MY

2 comments:

  1. Kemahennn sekarang ada iklan. Iklan berbayar ke apa >
    welcom back GIbb !

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan free...
      tolong business anak melayu, apa salahnya.

      Delete