25 September 2014

VIDEO PORNO GAY PALING BEST

Before this aku ade post status kat Facebook tentang seorang lelaki yang telah menodai seekor ular. Kesian aku tengok ular tu. Ramai yang request nak tengok video tu, so aku dengan gigihnya pergilah meng-Google video tu. Malangnya tak jumpa la. Hahahaha.


So, untuk hiburkan para pembaca semua, aku ade satu video best untuk korang semua saksikan. Dinasihatkan untuk memakai earphones atau headphones untuk kualiti bunyi yang lebih jelas.


Ape macam? Terhibur tak? Or sakit hati? Hahaha! Hope korang semua layan je lah kepala otak aku, penat tau nak edit video ni untuk korang.

Okay, take care and have a nice "PRANK" day!

4 comments:

  1. Replies
    1. takde lah kelakar mana, but sekurang-kurangnya saya berjaya buat anda ketawa

      Delete
  2. i have the snake video,, haha,, disgusting !

    ReplyDelete