27 June 2014

AKU STRESS

Aku stress sebab aku terdelete draft Budak Gerai chapter 07!

Kisahnye macam ni, aku sebenarnye tengah edit LABEL untuk cerita tu, then aku tertekan PUBLISH pulak. Walhal chapter tu tak siap lagi. Then aku pergi kat entry tu dan klik DELETE, which actually I suppose to click REVERT TO DRAFT. Sekali aku tengok entry tu dah hilang, dan aku sekarang sedang menangis tanpa air mata. Damn!


Dear blogspot, kenapalah kau takde recycle bin? Now aku kene tenangkan diri semula, dan cari balik idea yang sudah lenyap di alam maya. Ape-ape hal pun, jom kita layan lagu kat bawah ni.
 
Boyce Avenue - Unwritten (Cover) (Ft. Diamond White)

No comments:

Post a Comment